Home Egyéb (Ápr. 1) Benne lesz Shepard a következő Mass Effectben

Michael Gamble, a BW Mass Effect franchise-on dolgozó producere nemrég egy interjúban közölte, hogy számos szereplőt terveznek majd visszahozni az előző három ME epizódból, még az sem kizárt, hogy Shepard parancsnok maga is visszatér – annak ellenére, hogy korábban hangsúlyozták, hogy az ME 3 volt az utolsó kalandunk a parancsnokkal.

Nem ez lenne az első eset, amikor a BW ellent mond önmagának, hasonlóképp nyilatkoztak a Citadel DLC megjelenése előtt is: egy nappal a leleplezés előtt azt mondták, nem Citadel lesz a tartalom címe.

masseffect4

Shepard parancsnok persze csak egy esetben térhetne vissza, ha a Destroy végződést tartalmazza a játék végén készített mentésfájl. A karakterek ismételt szerepeltetése alátámasztja azt a korábbi kijelentést Casey Hudsontól, mely szerint érdemes lesz majd megőriznünk az ME 3 mentéseinket. Mindenesetre jó tudni, hogy a BW ügyel a sorozat kontinuitására és integritására, habár nem lesz egyszerű dolguk, ha figyelembe kívánják venni azt a sok változót, amit egy játékmentés tartalmaz – például az ME 3 végződését.

Ti mit gondoltok erről? Shepard mellett kiket látnátok még szívesen az új Mass Effect epizódban?

Kommentálj
Similar articles
0 6254

0 1791

20 komment ide
  • Az EA, és nekik köszönhetően a Bioware már így is egy vicc. a kép viszont piszok jó

 1. Áprilisi tréfa. De ott van a hír a szeren.

  Egy normális befejezéssel meglehetett volna csinálni. Mondjuk 100-200 évvel később játszódik.Mikor már csak Liara él. És Liara mesél nekünk egy hőskölteményt Sheperdről, már aki kíváncsi lenne rá.Lehetett volna benne egy Shep katonai iskola. Ennyi kellett volna az új részbe semmi több.
  Utána jöhetett volna az új történet,új szereplőkkel.

  De egy jobb befejezéshez, be kellett volna áldozni a tavaszi megjelenést és áttenni karácsonyra.

 2. Szívesen látnám Liarát meg Mirandát meg Talit meg Garrust szinte bárkit közülük 😀

 3. Ha Shepard visszatérne az maximum külső, azaz nem irányítható karakterként történne sztem.

 4. James Vega remélem benne lesz,az egy állat karakter 😀 De a többiek közül is akárki is lesz benne jól fog esni az ismerős arc,de azért legyenek újak,sokan

 5. Nemtudom talán Shepard-ot újra lehet éleszteni mint a 2. részben talán… de ez csak az én véleményem!

 6. 1 gond van… az pedig az hogy ápr. 1.-je van
  viszont így értelmet kapna az a jelenet ahogy fellélegzik… bár vkitől olvastam, hogy az a szimbolikus utolsó nagy lélegzet… hát nem tudom…

 7. Én szívesen látnék benne egy öreg Shepard-ot aki esetleg Hackettt helyét venné át és admirális lenne, egyébként bárkit szívesen látnék… esetleg ha bizonyos régi karakterek még a csapatba is bekerülnének, pl. Liara, Baka

 8. “…a szimbolikus utolsó nagy lélegzet…”
  Hát én speciel úgy gondolom hogy nem tették volna be ilyen célzattal ezt a záró jelenetet. Biztos hogy túlélte.Aki végigjátszotta az látta a Destroy Ending befejező intróját és emlékezhet arra hogy a fellélegzős jelenet előtt a Normandy-n mi is történik. Túl nyilvánvalóan rakták össze a jelenetet.
  Szerintem….ha pedig nem akkor a varrenek rágják le annak a lábát aki jóváhagyta. 😀

 9. Garrus,Thane,Miranda,Ashley,Liara,Legion.

  Amúgy nem ide illik,de megjelent A M3 3-hoz a Genesis 2 nevű dlc.

 10. Sztem az lenne jó hogy mindenki aki Shapard parancsnok beszervezett az benne legyen,mint a ME3-ban(Jó lehet hogy nem mindenki találkozott velük,de belehe mindenkit szervezni)