Home Egyéb ME 3 Multiplayer globális közösségi felmérés

A Bioware multis részlege nagyon kíváncsi természetűvé vált, ugyanis egy közösségi felmérést indítottak, hogy kiderítsék, mi tetszett a multiban. A kérdő ív jelenleg csak a pályák felépítésére, kinézetére, élvezhetőségére koncentrál, továbbá le is írhatjuk a megjegyzéseinket velük kapcsolatban.  A kérdőív kitöltéséhez kattints IDE

me3_21
Most természetesen jön a kérdés, hogy a negyedik rész is kap többjátékos módot? Erről nem tudni semmit, de azok, akik követték oldalunkon a híreket tudják, hogy a Battlefield sorozatot készítő DICE segített a Bioware fejlesztőinek, a multinak a létrehozásában.
Továbbá pletykálnak arról, hogy a legújabb Bioware játékok a DICE Frostbite engine 2.0-val fognak futni, ha igazak ezek a hírek, akkor a Mass Effect, Dragon Age eddig (action) RPG-ben nem látott grafikával fognak visszatérni monitorunkra.

 

Kommentálj
Similar articles
0 6259

0 1791

15 komment ide
 1. Kitöltöttem,mindegyikhez írtam egy kis kiegészítést.Kedvencnek az esős Ghost-ot jelöltem meg,viszont Condort és Giant-ot jól lehúztam…(Condort a sötétség és a tájékozódhatatlanság miatt,Giant-ot pedig a könnyűsége miatt).

  • Furcsa, a Giantot én határozottan szeretem, könnyűnek mondjuk nem nevezném, viszont változatos, nyitott terek és szűk, zárt részek is akadnak rajta jócskán, szeretek játszani rajta. A Condor már neccesebb, de azt sem tartom annyira tragikusnak, mint a halál villámló gömbjét, a halál savasesőjét, vagy épp az unalom reaktorát. A Ghost vicces módon a legkevésbé szimpatikus pályák egyike, esztétikailag szerintem konkrétan az egyik legocsmányabb és legunalmasabb pálya, de a kialakítása legalább nagyjából rendben van, szóval nálam középmezőny.
   Vicces módon nálam a sokak által lehúzott Goddess az egyik kedvenc, mind kialakításra, mind kinézetre, mellette a Jade és a Dagger amiket felpontoztam.

 2. Gondolkoztam a dolgot, szerintem úgy kellene feltenni a kérdést, hogy melyik pálya mire jó. És akkor rögtön kiderül, hogy mind jó valamire 🙂
  Pl. próbáljon csak meg valaki sniper-el a glacieren túlélni, vagy lángszóróval bármely nyitott pályán..

  • a quick scope-ozást kell gyakorolni aztán megoldható a sniperkedés glacier-ön is… am tolja még vki? a hétvégén már alig találtam csapatot

   • Persze, mindent lehet – de azért az már fából vaskarika 🙂
    Mi is szoktunk ketten-hárman menni esténként pár kört – már ha az origin is úgy akarja.

 3. Én még mindig játszom,mondjuk már nem olyan sokszor.Egy-két meccset még naponta játszok,aztán annyi.

 4. Ha jól emlékszem nem mondták,viszont azt írták 1 hét múlva lezárják a szavazást és mivel pénteken volt talán a meghirdetés,talán holnap.

 5. Tudom hogy nem ide tartozik, de ötletem sincs hol máshol kérdezzem meg: Hogy lehet a mass effect 1-et win 7 kompattibilissá tenni? 32 bites op rendszerem van.