Home Mass Effect "4" Casey Hudson távozott a Bioware-től

Tegnapi nap legnagyobb meglepetése volt az, hogy Casey Hudson a Bioware egyik vezető munkatársa (Star Wars: Knight of The Old Republic, Mass Effect) bejelentette, hogy otthagyja a céget, és a következő levél vár minket a Bioware blog oldalán!

Levél/Spoiler Mutasd

A Bioware Blog oldalán részletesen kifejtette, hogy (Push the Reset button) szüksége van a pihenésre, és leginkább arra, hogy átgondolja mit is szeretne csinálni az élete következő szakaszában. Viszont megnyugtatott minket, hogy hiánya nem fog fennakadást okozni a fejlesztések során, ugyanis mind a Mass Effect, Dragon Age jó irányba halad, és az új cím is amit valószínűleg az a hamarosan kezdődő Gamescon-on fognak leleplezni. Továbbá megerősített mindenkit abban, hogy a csapat kész az  eddiginél a legnagyobb ME  hangulatot a képernyőnkre varázsolni. A fejlesztésről annyit, hogy biztos úton halad a fejlesztése, és nagyon sok erőssége lesz, a játéknak illetve már vannak játszható verziói is, de arról, hogy nagyobb betekintés mikor lesz még nem beszélt. Ezenkívül a Dragon Age: Inquisiton-ről is szólt pár szót, hogy a csapat már a végső simításokat végzi a játékot, és elmondása szerint a leggyönyörűbb játék lesz amit ő személy szerint látott!

“A Biowaret épp olyan varázslatos helynek tartja, mint amikor elkezdett a stúdiónál dolgozni, a csapatot pedig az ipar legjobbjának.”
                                                                                                                                            “Casey Hudson”

 

Sok sikert kívánunk Casey Hudsonnak a továbbiakban!

Kommentálj
7 komment ide